Balàfia dissenya una marca per crear identitat de barri i atreure socis

REDACCIÓ
19-06-2019
  • Balàfia dissenya una marca per crear identitat de barri i atreure socis
  • Balàfia dissenya una marca per crear identitat de barri i atreure socis

El barri de Balàfia compta des d’ahir amb la seua marca, un logotip dissenyat per la creativa Montse Pociello en què la B representa un cor que convida a estimar el barri i inclou el lema “és viva!”, que significa “llesta i vital”, segons va explicar el president de l’associació de veïns, Toni Baró.

L’objectiu és que aquest logotip, que es va presentar a la sala d’actes del centre cívic de Balàfia, estigui present en comerços, entitats, clubs i escoles del barri, i que el llueixin també els mateixos veïns, per “crear identitat i orgull de barri”, va indicar Baró, a través d’adhesius, vinils i pins.

Confia que amb el temps la marca es consolidi i només amb la B en forma de cor s’identifiqui el barri de Balàfia. Així mateix, va dir que tenen el repte d’incorporar nous socis a l’entitat veïnal, sobretot les famílies que viuen a la part nova del barri. Va detallar que ara són un miler i que no s’han fixat arribar a un nombre concret. Balàfia és un dels barris més poblats, amb uns 15.000 habitants.

Baró va considerar també que aquest logo “ajudarà a potenciar el comerç, perquè la idea és que la gent associï aquesta marca al fet que a Balàfia hi ha molt bons supermercats i comerç de proximitat”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que davant de la malaltia de l'Alzheimer...