Balaguer aprova el projecte de la Plaça Sant Salvador

REDACCIÓ
Publicat: 
09-01-2024
Actualitzat: 09-01-2024 9:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Balaguer aprova el projecte de la Plaça Sant Salvador
    Peu de foto: 
    Foto: Paeria de Balaguer

La Paeria de Balaguer porta a aprovació inicial, en el Ple extraordinari d’aquest dilluns, el projecte d’obres per a la millora i adequació de la plaça Sant Salvador i de la Plaça del Jutge


Les obres tenen un pressupost total d’execució de 517.919 €, IVA inclòs, i per a les quals s’ha rebut una subvenció de 250.000 € del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya per al període 2020-2024.

Un cop s’hagi aprovat el projecte d’obres, estarà sotmès a informació pública durant trenta dies, durant els quals es podran presentar al·legacions, al Butlletí Oficial de la Província de Lleida, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al tauler electrònic d'anuncis de la Paeria de Balaguer. Un cop acabat el període d’exposició pública començaran les obres, que hauran d’estar enllestides abans del 30 de juny d’enguany.

Aquest projecte contempla l’arranjament del paviment de la plaça i la seva adequació, així com la millora de l’enllumenat. Igualment també proposa assenyalar el perímetre de l’antiga església de Sant Salvador, la qual estava ubicada en aquest emplaçament i va ser desmuntada l’any 1936, així com anteriorment la mesquita d'Avimoni al segle XI. Per tant, el projecte també contempla preservar aquest espai de memòria històrica de la ciutat.

Comparteix

També t'interessarà