Balaguer reparteix 1.000 mascaretes i se'n fan 1.000 més

REDACCIÓ
02-04-2020
  • Balaguer reparteix 1.000 mascaretes i se'n fan 1.000 més

La Paeria de Balaguer ja ha repartit més d'un miler de mascaretes i n'està confeccionant mil més a través de al Xarxa de Voluntariats. Així ho ha confirmat a Ràdio Balaguer, la paera de Promoció Econòmica i Ocupació, Ester Guarné, que també ens ha explicat que les mascaretes s'han fet arribar a les tres residències de la ciutat, als treballadors de la paeria que fan serveis essencials i també a les persones que fan tasques de voluntariat a través del xarxa impulsada des del govern de la ciutat. També la paera ens ha comentat que, un cop confeccionades, les mascaretes es porten a les diferents clíniques dentals de la ciutat perquè les esterilitzin.

Les mascaretes s'han pogut confeccionar gràcies a les 45 cosidores voluntàries amb què compta actualment la Xarxa de Voluntariats, cosidores que ja estan treballant en la confecció de 1.000 mascaretes més, en aquest cas, gràcies a la roba que ha arribat des de l'ANC. Aquestes 1.000 també es faran arribar a les residències i als treballadors que facin serveis essencials tot i que no es descarta, en funció de les demandes que hi hagi per part dels serveis bàsics, fer arribar mascaretes a altres sectors de la població.

D'altra banda, pel que fa a bates se n'han repartit fins ara 750 entre el CAP, l'hospital sociosanitari i les residències.

Actualment, la xarxa compta amb 60 voluntaris i voluntàries i des de la Paeria fan una crida perquè encara se n'apuntin més. Ho poden fer al telèfon 660 756 719.

 

 

 

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta