Bargalló remarca la “diversitat” de l'oferta educativa del Jussà

REDACCIÓ
15-02-2019
  • Bargalló remarca la “diversitat” de l'oferta educativa del Jussà

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, va visitar ahir diferents escoles i instituts del Pallars Jussà, concretament a Isona, Tremp i la Pobla de Segur. El titular d’Educació va destacar que “aquesta diversitat de l’oferta és la que fa que la riquesa del sistema educatiu en una zona com el Pallars necessiti d’una atenció específica del departament”.

Així doncs, va concretar que aquesta atenció “passa per millorar les infraestructures educatives i per apostar per una formació professional molt arrelada al territori que és la formació professional de futur”. Va destacar que va visitar “centres molt diferents, des d’una petita escola rural en un edifici antic que s’ha de reformar fins a un institut com el de la Pobla de Segur, que té una oferta d’especialitats esportives amb una atracció d’alumnes fins i tot a nivell internacional”. Bargalló va iniciar la visita al Pallars a Isona i Conca Dellà, on va visitar la zona escolar rural Pallars Jussà que engloba també els centres de la Torre de Capdella i Salàs de Pallars.

El centre treballa en un projecte d’apadrinament del territori. Així mateix, va visitar el col·legi Valldeflors de Tremp i l’institut de la capital, que participa en projecte d’intercanvi amb França, Bèlgica i Polònia. Finalment va anar a la Pobla de Segur, on va visitar el col·legi Els Raiers i l’institut, que també ofereix el cicle especial d’esports, entre d’altres.

Notícies relacionades: 
Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next