Bassella renova la platja artificial d’Ogern i construeix un nou accés

C.SANS
19-12-2017
  • Bassella renova la platja artificial d’Ogern i construeix un nou accés

L’ajuntament de Bassella està renovant la platja artificial d’Ogern, en la qual inverteix 150.000 euros. En concret, està construint un nou vial que connectarà el nucli urbà amb l’espai fluvial, una reforma que suposarà una millora important de la seguretat per accedir a la zona, ja que permetrà un accés amb doble sentit de la circulació. El camí actual és molt estret i no permet el pas de dos vehicles, per la qual cosa quedarà per a ús exclusiu de vianants i per als veïns amb garatges privats.

La setmana passada va començar la construcció del nou accés rodat des de la carretera C-26 al marge esquerre de la Ribera Salada, on s’ubica la platja fluvial. Les obres han d’estar enllestides abans que finalitzi l’any. Els treballs els fa la firma local Ribalta i Fills, SA, i han estat adjudicats per 100.410 euros, que sufraga la conselleria d’Empresa. La reforma de la zona lúdica inclou també les obres per construir un nou edifici de serveis ubicat al costat de l’actual que disposarà de banys i dutxes. La inversió, en aquest cas, ascendeix a 50.798 euros, que també subvenciona la Generalitat. Els treballs finalitzaran alhora que la carretera, abans que acabi l’any.

L’alcaldessa, Cristina Barbens, va indicar que l’objectiu és “renovar i millorar” la zona de la platja per reobrir-la “l’estiu que ve”. El consistori espera que la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE) atorgui la nova concessió d’aigua per poder reobrir al públic l’espai després d’haver estat dos estius tancat a l’afectar el cabal de la Ribera Salada. Fonts de la CHE van apuntar que el primer tràmit d’exposició pública per a la concurrència de concessions va finalitzar sense al·legacions. Barbens, per la seua banda, espera poder disposar de la concessió d’aigua “entre els mesos de gener i febrer” per licitar l’explotació de l’equipament.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next