Benavent de Segrià celebra la Festa Major d'Hivern

REDACCIÓ
Publicat: 
30-01-2022
Actualitzat: 30-01-2022 1:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Benavent de Segrià celebra la Festa Major d'Hivern

Benavent celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major d’Hivern, que oferirà uns dies de diversió, música, tradició i màgia.

Les activitats s’han posat en marxa aquest dissabte amb la processó de pans beneïts, en què hi han pres part les pubilles, hereus i la colla gegantera, amenitzada per la Cobla Orquestra Montgrins. Posteriorment s’ha celebrat la Missa Major en honor a Sant Valero i en acabar s’ha fet el tradicional repartiment de pa beneït per l'Associació de Dones. Les sardanes amb la Cobla Orquestra Montgrins a la plaça de l'Ajuntament han donat pas al pregó de festes, càrrec de Nieves Gracia Oliván, i al vermut popular per emportar. 

Els actes han continuat amb el Concert de l'Orquestra Montgrins a la Sala de l'Ajuntament, mentre que per demà s'han programat una jornada de portes obertes amb visita guiada al Museu de Nines Antigues, el partit de futbol de 4a Catalana entre el Benavent i el Ribera d’Ondara, i l’espectacle de màgia i il·lusionisme ‘Magic Experience’, a càrrec de Jammes Garibo. Tots els actes s'han fet seguint les mesures i protocols de seguretat vigents.
 

Comparteix

També t'interessarà