Benavent de Segrià estrenarà el poliesportiu el mes que ve

MARÍA MOLINA
28-03-2019
  • Benavent de Segrià estrenarà el poliesportiu el mes que ve
  • Benavent de Segrià estrenarà el poliesportiu el mes que ve

L’ajuntament de Benavent de Segrià ja ha començat les obres del poliesportiu, el primer de la població, que no compta amb aquest equipament. Al llarg d’aquesta setmana s’ha col·locat l’estructura de pilars i bigues i faltarà per instal·lar les planxes per habilitar la teulada, així com el paviment del terra, segons va explicar el tinent d’alcalde, Antoni Carré.

Es tracta d’una primera fase, que suposarà una inversió d’uns 160.000 euros, per tenir un espai en el qual els joves i els escolars puguin practicar esport i una zona protegida per a jocs.

En una segona fase, que s’abordarà posteriorment, es tancaran els laterals de la pista, de 22 per 44 metres, i es faran grades, amb la qual cosa la instal·lació quedarà completada. La intenció és que aquesta primera fase del poliesportiu quedi acabada durant les primeres setmanes del mes vinent i pugui obrir-se als usuaris, va indicar Carré.

D’altra banda, el consistori ha finalitzat les obres de condicionament i millora del cementiri on s’han pintat les façanes exteriors i s’han adequant les conduccions per evitar humitats per les pluges. L’actuació ha costat 18.000 euros.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta