Benavent de Segrià renovarà al març diferents canonades d’aigua potable

REDACCIÓ
Publicat: 
14-02-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Benavent de Segrià renovarà al març diferents canonades d’aigua potable
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Benavent del Segrià

L’Ajuntament ha informat que, amb aquesta actuació, totes les canonades de fibrociment del poble s’hauran substituït per les de polietilè


L'Ajuntament de Benavent de Segrià ha informat els veïns i veïnes d'un tram del carrer La Portella i del carrer Progrés que, durant el proper mes de març, es duran a terme obres per substituir les canonades d'aigua potable de fibrociment d'aquests carrers per unes noves de polietilè. A més, es renovaran les voreres.

Segons l'alcalde Antoni Carré, aquesta actuació millorarà la qualitat de l'aigua i reduirà les fuites, amb l'objectiu final d'assolir una gestió més eficient d'aquest bé tan escàs actualment. Un cop finalitzada aquesta obra, totes les canonades d'aigua potable de fibrociment del poble es renovaran per unes de polietilè.

El pressupost total de l'obra és de 79.000 euros, amb una subvenció de 63.000 euros de la Diputació de Lleida dins la línia dels plans d'inversió en matèria de Salut. La part restant es finançarà amb fons propis de l'Ajuntament.

Comparteix

També t'interessarà