Beneïda la nova capella d'Almenar amb vitralls i mobiliari d'Amadeu Bonet

REDACCIÓ
Publicat: 
24-10-2023
Actualitzat: 24-10-2023 5:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Beneïda la nova capella d'Almenar amb vitralls i mobiliari d'Amadeu Bonet
    Peu de foto: 
    Bisbat de Lleida
  • Beneïda la nova capella d'Almenar amb vitralls i mobiliari d'Amadeu Bonet
    Peu de foto: 
    Bisbat de Lleida

El bisbe Salvador va beneir aquest diumenge, 22 d’octubre, la nova capella dedicada a la Mare de Déu de Montserrat que ha impulsat la Comunitat Parroquial d’Almenar a la part baixa del poble. Aquesta capella permetrà complementar l’espai celebratiu de l’església parroquial de l’Assumpció de Nostra Senyora per a les celebracions d’entre setmana i algunes dels diumenges.

L’acte es va dur a terme en el decurs de la celebració eucarística concelebrada pel bisbe Salvador i mossèn Ioan Blaj, nou rector de la parròquia, i va començar amb la benedicció per part del senyor bisbe del nou espai promogut des de fa uns mesos per l’anterior rector, mossèn Xavier Navarro, l’animadora de comunitat Montserrat Sánchez, i l’equip del consell de pastoral de la Parròquia.

En la remodelació i condicionament de l’espai hi han participat diferents professionals i voluntaris i s’ha pogut fer gràcies a l'aportació econòmica de tota la comunitat d’Almenar. En l’acte hi va participar Amadeu Bonet i Boldú que ha estat el responsable del disseny i construcció del mobiliari litúrgic, així com elements litúrgics tals com una creu amb el Crist ressuscitat, una custòdia per a l’adoració del santíssim, i un via crucis de 15 estacions. La darrera intervenció ha estat la construcció d’uns vitralls en els finestrals de la capella.

Comparteix

També t'interessarà