Bossòst triplica les inversions el 2018 i congela els impostos

X. RODRÍGUEZ
10-03-2018
  • Bossòst triplica les inversions el 2018 i congela els impostos

L’ajuntament de Bossòst va aprovar dijous el pressupost per al 2018, d’1.086.440 euros, dels quals 140.000 es destinaran a inversions, una xifra que triplica la prevista en els comptes de l’exercici anterior.

L’alcalde, Amador Marqués, va explicar que “aquesta és una previsió inicial” que “només contempla les inversions amb subvencions confirmades”. A més, el consistori preveu congelar els impostos i reduir un 30 per cent la taxa d’ocupació de la via pública. “El pressupost continua sent auster, encara que amb més marge per a les millores dels espais i els serveis públics”, va apuntar el primer edil.

Entre les actuacions previstes per a aquest any hi ha el condicionament de la carretera d’accés a Arres, la millora del subministrament i control del servei d’aigua potable, la consolidació de les ruïnes del castell de la Soala de Casteràs i les reparacions de les cabanes comunals de Còth de Barètja i el Cric, entre altres. Els comptes es van aprovar amb els vots a favor del grup d’Unitat d’Aran i l’abstenció de Convergència Democràtica Aranesa.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que les disfresses de Carnaval són sexistes?

Carregant...
Load next