Buscatroncs al parc de Corbins

REDACCIÓ
07-12-2020
  • Buscatroncs al parc de Corbins
  • Buscatroncs al parc de Corbins
  • Buscatroncs al parc de Corbins
  • Buscatroncs al parc de Corbins

L’Ajuntament de Corbins ha realitzat avui l’activitat familiar del Buscatroncs al parc del riu. Unes 47 famílies han anat a buscar el seu tronc o soca de Nadal.

La guardaboscos ,Tèria Tronkis, els hi ha donat un mapa als infants on indicava el lloc on es trobava el seu tronc. També els ha explicat als infants com ha cuidat dels troncs durant l’hivern. Cada família anava a cercar el seu tronc amb el mapa i una ubicació GPS, per acabar cada infant ha rebut un petit obsequi.

La situació de la Covid-19, ha provocat que aquest any l’activitat s’hagi adaptat a les mesures sanitàries presents com la distancia entre les diferents famílies.

El cost de l’activitat, 5 € per família, es destinarà íntegrament a La Marató de TV3, que enguany recapta fons per la lluita contra la Covid-19.

Altres activitats que ha preparat el municipi és el concurs de balcons, Il·luminem Corbins, on els participants guarniran els seus balcons amb motius nadalencs. Hi haurà 3 premis i un petit obsequi per tots els participants.

Aquest any també hi haurà l’Arbre dels desitjos, l’ajuntament ha penjat un tutorial a les seves xarxes i web de com fer un estel amb materials reciclats, per què els veïns i veïnes el puguin fer, escriure un desig i penjar-lo a l’arbre dels desitjos, tothom hi podrà penjar el seu desig.

També l’associació de dones està preparant diferents activitats per col·laborar amb La Marató com cinema o xocolata per endur.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta