CaixaBank i l’Obra Social “la Caixa”obren una campanya de micromecenatgea favor de l’IRBLleida

REDACCIÓ
05-11-2019
  • CaixaBank i l’Obra Social “la Caixa”obren una campanya de micromecenatgea favor de l’IRBLleida
  • CaixaBank i l’Obra Social “la Caixa”obren una campanya de micromecenatgea favor de l’IRBLleida

CaixaBank, amb la col·laboració de l’Obra Social ”la Caixa”, ha posat en marxa una campanya de micromecenatge (crowdfunding) solidaria favor de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) amb l'objectiu que particular si empreses, clients o no clients de l’entitat,se sumin a la iniciativa d’aconseguir 600 hores per a la recerca en envelliment saludable. Durant tot el mes de novembre de 2019, totes les persones que ho vulguin poden fer donatius des de qualsevol dels caixers automàtics, a través de CaixabankNow o del portal www.caixabank.cat, per garantir que el 100% de les aportacions s’abonaran a l’IRBLleida.

L’Obra Social ”la Caixa”, compromesa amb la recerca biomèdica de Lleida, ja ha realitzat una aportació de 26.000 euros per finançar el programa de formació 2019 de l’IRBLleida. Ara, impulsa aquesta iniciativa per aconseguir 600 hores en la recerca en envelliment saludable sobre l’Alzheimer, diabetis i hipertensió,que afecten a una bona part de la població.

Si s’assoleix l’èxit d’aquesta acció solidària, l’IRBLleida sumarà aquestes donacions als projectes que porta a terme actualment. El 2018, l’IRBLleida va comptar amb 23 nous projectes de recerca competitius (en convocatòries en competència amb d’altres projectes i centres de recerca), 18 nous ajuts per a recursos humans i mobilitat, i 33 assajos clínics nous. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next