CaixaBank incrementa un 45% les poblacions ateses per oficines mòbils

ACN
03-08-2022
  • CaixaBank incrementa un 45% les poblacions ateses per oficines mòbils
    Peu de foto: 
    Cedida per CaixaBank a l'ACN

CaixaBank ha incrementat un 45% el nombre de poblacions en risc d'exclusió financera que atén a través del seu servei "d'ofimòbils". Actualment, aquesta iniciativa arriba a dotze províncies de tot l'Estat on hi resideixen més de 300.000 persones. En total, hi ha quinze sucursals en moviment per les carreteres espanyoles i en els darrers mesos el servei s'ha ampliat per arribar a zones despoblades com Palència i augmentar la seva activitat a les rutes d'Àvila, Ciudad Real, Granada, Guadalajara, La Rioja, Madrid i Segòvia. Segons una nota de l'entitat difosa aquest dimecres, també hi ha dues oficines mòbils "en reserva" per atendre esdeveniments empresarials, culturals i esportius.

Castilla y León, amb set "ofimòbils", és avui la comunitat autònoma on més presència té el servei de tota Espanya. Dues oficines mòbils recorren localitats de la Comunitat Valenciana, La Rioja i Castilla La Mancha, mentre la província de Granada i Comunidad de Madrid són ateses per una oficina mòbil cadascuna.

Després de l'ampliació efectuada des de començaments d'any, Ávila és la província amb més municipis coberts per aquest servei, amb 127 localitats; seguida per Segòvia, amb 102; La Rioja, amb 78; i Palència, amb 68. Després d'elles apareix la Comunidad de Madrid, amb 43 poblacions; Burgos, amb 39; València, amb 38; Granada, amb 35; Castelló, amb 31; Guadalajara, amb 30; Ciudad Real, amb 29; i Toledo, amb 2.

"En els pròxims mesos, l'entitat té entre els seus plans continuar incorporant noves rutes i localitats ateses mitjançant les oficines mòbils, ja que aquestes són clau en l'estratègia de CaixaBank per evitar l'exclusió financera de les zones rurals", ressalta CaixaBank. En paral·lel a aquesta aposta, el banc defensa la seva presència estable al territori gràcies a una xarxa de 1.650 oficines a poblacions de menys de 10.000 habitants i en altres 1.175 sucursals AgroBank, especialitzades en el negoci del sector agroalimentari.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta