⏯️ Camela fa vibrar Lleida en el concert inaugural del segon Magnífic Fest

REDACCIÓ / ACN
Publicat: 
16-06-2023
Actualitzat: 16-06-2023 10:15
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
 • ⏯️ Camela fa vibrar Lleida en el concert inaugural del segon Magnífic Fest
  Peu de foto: 
  Ignasi Gómez (ACN)
 • ⏯️ Camela fa vibrar Lleida en el concert inaugural del segon Magnífic Fest
  Peu de foto: 
  Ignasi Gómez (ACN)
 • ⏯️ Camela fa vibrar Lleida en el concert inaugural del segon Magnífic Fest
  Peu de foto: 
  Ignasi Gómez (ACN)

El concert del duo Camela ha donat el tret de sortida aquest dijous a la nit a la segona edició del Magnífic Fest de Lleida. Els pares de la tecnorumba han captivat des del primer moment un públic eufòric que s'ha congregat al recinte de les Firetes, la nova ubicació del festival després que l'any passat tingués lloc a la Seu Vella. Així, el tàndem madrileny format per Ángeles Muñoz i Dioni Martín ha continuat amb èxit la seva gira 'Que la música te acompañe' damunt de l'escenari principal del certamen, pel qual passaran durant els pròxims dies artistes com Dani Fernández, Viva Suecia, La Casa Azul, Sexy Zebras o Dàmaris Gelabert.

Torna el Magnífic Fest, el festival de música amb segell lleidatà
Peu de foto: 
Foto Miquel de Santiago

La segona edició del Magnific Fest ha estrenat aquest dijous un programa transversal per a tota mena de públic que s'allargarà fins al dia 18 de juny. El certamen oferirà una quarantena d'actuacions per part d'artistes i grups vinculats a l'indie, el pop, el rock, l'electrorumba, la música catalana o infantil.

El recinte de les Firetes compta amb un escenari principal que acollirà els concerts dels caps de cartell com Arde Bogotá, Dani Fernández i Sexy Zebras (divendres), Viva Suecia, La Casa Azul i Miranda (dissabte) i Dàmaris Gelabert i Xiula (diumenge). A més, el festival ofereix un escenari secundari adreçat a formacions emergents com els grups lleidatans Sexenni i Selva Nua. L'organització ha habilitat també una zona 'village' i una altra de food trucks.

La segona edició del Magnífic Fest compta amb l'assistència de visitants procedents tant de Catalunya com de diferents punts de l'Estat espanyol i fins i tot d'estrangers. L'organització té l'objectiu de posar Lleida al mapa dels festivals de música del país alhora que reivindica la seva gastronomia i cultura.

En aquest sentit, el festival habilitarà també un escenari al Centre Històric de Lleida, vora la Panera, amb barres de menjar i beguda. En aquest punt, els assistents podran gaudir d'una quinzena de concerts gratuïts amb gastronomia de proximitat. Així es vol donar a conèixer també aquesta zona de la ciutat.

Comparteix

També t'interessarà