Campanya de confecció de bates i mascaretes a Agramunt

REDACCIÓ
30-03-2020
  • Campanya de confecció de bates i mascaretes a Agramunt

L’Equip d’Atenció Primària d’Agramunt i el Consell Comarcal de l’Urgell han iniciat una campanya a nivell local per confeccionar bates i mascaretes de protecció per al personal sanitari i de residències.

L’empresa d’Agramunt Grup Consist ha fet una donació de tot el material necessari per poder confeccionar bates a partir de les bosses de plàstic que fabriquen en diferents formats. Per la seva banda, diverses associacions i restaurants també han donat teixit de polipropilè procedent d’estovalles per confeccionar mascaretes de protecció. Aquestes donacions han estat fruit d’una crida a les xarxes socials.

Així mateix, una trentena de persones treballen des de casa cosint bates i mascaretes. Fins al moment, s’han confeccionat un total de 600 bates i 500 mascaretes. Per tal d’evitar contagis i conservar el confinament, els treballadors del CAP i alguns voluntaris i voluntàries porten el material a casa de cada col·laborador/a per poder treballar.

Per la seva banda, l’Ajuntament d’Alcanó i veïns i veïnes d’aquesta localitat també col·laboren en una campanya de confecció de bates.

Iniciatives solidàries com aquesta són imprescindibles perquè els professionals sanitaris puguin seguir desenvolupant la seva tasca amb les màximes garanties de seguretat.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next