Campanya de desprestigi i de suport a un hotel de Sort

R. R.
08-03-2018
  • Campanya de desprestigi i de suport a un hotel de Sort

L’hotel Pessets de Sort és l’objectiu d’una campanya de desprestigi en xarxes socials. Va començar la setmana passada, quan l’establiment va demanar a través de Facebook idees per canviar el nom a l’habitació 155. Arran d’aquesta publicació en to de broma i del fet que el local exhibeix un llaç groc al vestíbul, desenes de persones es van llançar a publicar comentaris negatius i a donar-li males puntuacions, moltes de les quals sense haver-hi estat. Això ha desencadenat una reacció contrària en la seua defensa, encapçalada des del Pallars Sobirà i el sector de l’hostaleria.

Els favorables a l’hotel havien eclipsat ahir a la tarda els qui busquen perjudicar-lo. Davant de comentaris com “si no ets catanazi [sic] no seràs benvingut”, d’altres l’elogiaven amb frases com “absolutament recomanable, independentment de la teua preferència política i el teu idioma”. Així mateix, les valoracions positives triplicaven les negatives. El responsable de l’hotel, Ramon Aytés, va agrair el suport rebut i va lamentar la publicació de “rucades” com que “no atenem persones que parlen espanyol o que és un hostal només per a independentistes”.

El conflicte no ha anat més enllà de les xarxes, encara que Aytés ha hagut de reposar diverses vegades el llaç del vestíbul, trencat o desaparegut. “Es queda on és, no és qüestió de política sinó de drets humans”, va dir.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta