Campanya de suport a la restauració

REDACCIÓ
06-10-2020
  • Campanya de suport a la restauració

La Paeria, a través de Turisme de Lleida, va presentar ahir al Parador la campanya de suport a la restauració de la capital del Segrià amb una iniciativa que s’emmarca dins de la campanya de promoció turística Lleida, tot el que estimes, amb qui més estimes i en la qual, de moment, participen 20 restaurants.

Des de mitjans de juny, i respectant les parades imposades per les restriccions per a la Covid-19, Turisme de Lleida ha anat divulgant la iniciativa entre el sector i ha ofert als restaurants la possibilitat de participar en el projecte, que continuarà obert perquè qualsevol establiment de la ciutat s’hi pugui sumar, de forma gratuïta. Per participar-hi, només cal contactar amb Turisme de Lleida, que una vegada registrats les dades i el menú proposat inclourà el restaurant a la seua pàgina web –les reserves s’han de fer contactant amb cada restaurant.

L'hostaleria de Lleida es concentrarà per reclamar mesures econòmiques

La idea global d’aquesta promoció gira al voltant de la creació de dos menús gastronòmics que es basen en la identitat culinària de la ciutat i s’han elaborat posant de relleu els productes locals i amb Denominació d’Origen de Lleida. També els vins que se serveixin hauran de ser lleidatans.

Les propostes són Caragolada a Lleida, que inclou caragols i se centra en la cuina de carns, peixos i verdures a la brasa; i Cuines de Lleida, elaborats amb productes de proximitat amb qualsevol estil o tècnica de cuina, tradicional o de nova creació. Els menús es poden consultar en l’apartat de gastronomia de la pàgina web www.turismedelleida.cat.

La presentació va ser a càrrec del president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà; la vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació, Rosa Pujol; el director del Parador, Miquel López; el gerent de la Federació d’Hostaleria, Ramon Solsona, i responsables de sis dels vint restaurants que participen en aquesta iniciativa.


 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta