Campanya per 'vendre' Lleida al mercat del turisme de proximitat

REDACCIÓ
26-09-2020
  • Campanya per 'vendre' Lleida al mercat del turisme de proximitat

L’ens municipal Turisme de Lleida posa avui en marxa la campanya Lleida, tot el que estimis amb l’objectiu de captar turisme de proximitat, bàsicament de Catalunya i de la franja d’Aragó, però també perquè els mateixos veïns de la ciutat valorin els seus atractius i les oportunitats que tenen de gaudir-ne. El tinent d’alcalde i president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, va presentar la campanya al Castell de Gardeny i va explicar que té com a eixos la cultura, el patrimoni, la naturalesa i la gastronomia, alhora que posa en relleu el sector comercial.

A més, va apuntar que hi haurà una subcampanya en suport del sector de la restauració i va avançar que hi ha una sèrie de restaurants que oferiran menús basats en la gastronomia local, tant per als visitants com per als mateixos veïns. Cerdà va insistir que una de les finalitats d’aquesta campanya és fomentar l’“autoestima” i divulgar tota l’oferta de diferents àmbits que “permeten gaudir de la nostra ciutat”.

Hi ha gent de Lleida que no coneix el seu patrimoni”, va dir. No obstant, els principals destinataris són les persones que configuren el perfil de turisme de proximitat que ha potenciat la pandèmia, com visitants de cap de setmana, famílies o grups reduïts.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta