'Campus Rock Lleida' torna aquest estiu

REDACCIÓ
03-06-2020
  • 'Campus Rock Lleida' torna aquest estiu
    Peu de foto: 
    Font: Pàgina Web Campus Rock.

Aquest estiu, és un estiu molt especial, diferent. Ple de dificultats i incerteses, però també ple de reptes i de ganes de seguir gaudint d'una de les cosses que més agrada i  mou: la música. Tot l’equip de Campus Rock ha estat pendent de l’evolució de les fases de desescalada i de les normes per les activitats d’estiu per a joves. Després de moltes consultes i treball coordinat amb els diversos implicats (entitats culturals, ajuntaments, professors), ha aconseguit redissenyar els Campus Rock d’estiu i fer-los possibles.

Seran uns campus amb la meitat d’aforament, la meitat de combos tot conservant les dates i les localitzacions i adaptant el funcionament a les normes sanitàries. És molt important que es consultin les condicions d’inscripció i les normes sanitàries abans de fer la inscripció.  Es demana el màxim d’implicació i un compromís seriós per complir  i respectar totes les normes, pels companys i companyes, així com els mateixos participants. Es garanteix el màxim de seguretat i compliment de les normes que ha redactat la Generalitat de Catalunya per a activitats per a joves a l’estiu del 2020.

Hi haurà un  màxim de 20 places, reduint l’aforament en un 50% per garantir la distància de seguretat. Hi haurà dos combos de màxim 10 participants en les dues sales grans de 100 m2 i 60 m2 cada una. S'ha adaptat el sistema d’inscripció amb l’objectiu de repartir els diferents instruments en els dos combos. Una formació tipus seria la de 2 veus, 2 guitarres, 2 teclats, 1 baix, 1 bateria i altres instruments de vent o corda. Com sempre s’haurà de fer la sol·licitud d’inscripció i un cop acceptada, procedir a la inscripció.

Cal explicar que enguany un requisit és tenir quatre anys de pràctica amb l’instrument (això és indicatiu, poden ser tres anys intensos també). Això és degut al fet que les distàncies de seguretat comporten menys recursos a l’hora de fer tutories d’instruments i reforç als nivells de principiant. En pròximes edicions es tornarà al requisit d’un any de pràctica.

Si per qualsevol causa no es pogués fer el Campus Rock de forma presencial, s’oferirà fer el Campus Rock Online, amb un sistema que s'està implantant.  En el cas d’haver fet la inscripció amb allotjament, es retornarà la diferència amb la inscripció sense allotjament. Arribat el cas es podrà optar per no fer el Campus Rock online i retornar l’import sencer de la inscripció.

Comparteix

També t'interessarà