Cap de setmana per als infants i les famílies a les Borges, dedicat a la lluita contra la Covid-19

REDACCIÓ
02-10-2020
  • Cap de setmana per als infants i les famílies a les Borges, dedicat a la lluita contra la Covid-19

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha organitzat una nova edició de “Lo Festivalet 2020”, en versió reduïda i adaptada a l’emergència sanitària, per aquest cap de setmana, amb una actuació de “Versions per a Xics”, el dissabte, 3 d’octubre a les 18 hores; i dos concerts de “El Pot Petit”, diumenge, 4 d’octubre, a les 12 i a les 16.30 hores. A més a més, el diumenge a les 19 hores, s’ha programat l’espectacle de dansa, “Vibra”, a càrrec dels Brodas Bros.

Les 4 activitats són gratuïtes, amb recaptació voluntària a les de “Lo Festivalet” per seguir lluitant contra la Covid-19, amb aforament limitat i adreçades a persones de les Borges i als seus familiars, pel que cal reservar les invitacions a través de la pàgina web de la regidora de Cultura de la capital garriguenca: https://www.culturaborgesblanques.cat/.

Lo Festivalet 2020

Aquesta edició es celebrarà al patí de l’INS Josep Vallverdú, tot i que en cas de pluja es traslladarà al Pavelló de l’Oli i es farà en sistema de “taquilla inversa”, que consisteix en convertir l’espectador en aquell qui decideix quant val l’espectacle al qual acaba d’assistir. Així doncs, les persones assistents pagaran allò que vulguin, puguin o considerin un cop finalitzat l’esdeveniment sense preu mínim ni màxim, i tota la recaptació es destinarà contra la Covid-19.
Mesures de seguretat: mascareta obligatòria pels majors de 6 anys; desinfecció de mans amb gel hidroalcohòlic; control de la temperatura corporal; cal respectar la distancia de seguretat entre persones; cal seguir les indicacions que marqui l’organització en tot moment; cadires amb distanciament, que no es podran moure de lloc, només en cas de nuclis familiars, no d’amics; dins el recinte cal estar assegut; i no es podrà fumar dins el recinte. L’organització es permet el dret d’admissió a tota aquella persona que incompleixi les mesures establertes.

Versions Per Xics

Projecte musical dirigit al públic familiar. Per mitjà d'una posada en escena teatral, es fa un repàs de les principals cançons que escolten actualment els nens i nenes i el públic familiar en general.

El Pot Petit

El Pot Petit portarà un espectacle molt festiu i especial que combina la música, els titelles, les danses i amb el que petits i grans passaran una molt bona estona. En aquest concert podreu gaudir de la música en directe amb vuit músics a l’escenari: baix, bateria, guitarra, piano/violí, trompeta, trombó, titellaire i veus, i escoltar cançons amb diversos estils musicals que formen part dels seus quatre discos amb temes propis: “Canta amb el Pot Petit”, “Ritmes i Rialles”, “A l’aventura!” i “El Pot Petit – 10 anys”.

Brodas Bros

VIBRA parla sobre les connexions, l’instrument principal és el tambor, però una guitarra elèctrica, dues bateries , un hang i fins i tot una veu melòdica composen la banda sonora, una barreja entre acústica i electrònica.
Coreografies de hiphop, popping, locking i breakdance que tan caracteritzen als Brodas Bros no podien faltar, però aquesta vegada us sorprendran amb una perspectiva més madura. Al final, tot és cor, ànima i connexió.
Mesures de seguretat: mascareta obligatòria pels majors de 6 anys; cadires amb distanciament, que no es podran moure de lloc excepte en el cas de nuclis familiars, però no d’amics; desinfecció de mans amb gel hidroalcohòlic; i control de la temperatura corporal. L’organització es reserva el dret d’admissió a tota aquella persona que incompleixi les mesures establertes.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta