Caragolada Solidària de la Fecoll a benefici de la Llar Santa Teresa Jornet d’Aitona

REDACCIÓ
Publicat: 
13-03-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Caragolada Solidària de la Fecoll a benefici de la Llar Santa Teresa Jornet d’Aitona
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Fecoll)

La Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll) celebra aquest diumenge, 19 de març, una Caragolada Solidària a Aitona en el marc de la marca “Fruiturisme. Aitona amb molt de gust”. La cita és a les 12 hores a la plaça del Pavelló Poliesportiu d’aquest municipi del Baix Segre i el preu del tastet, que inclou ració de caragols, pa amb oli i gotet de vi, són 5 euros. Els diners recaptats es destinaran a la rehabilitació del sistema contra incendis de la Llar Santa Teresa Jornet de les Germanetes dels Ancians Desemparats, una residència de gent gran situada al municipi.

Aitona s'endinsa en una campanya de la floració "històrica"
Peu de foto: 
Foto Pau Joan Vilaró

La Fecoll organitza aquesta Caragolada popular amb finalitats benèfiques conjuntament amb l’Ajuntament d'Aitona. Una acció que forma part de l'estratègia #TerritoriAplec de la Fecoll que celebra activitats a tota la província per aprofitar els fluxos de visitants i, alhora, donar suport i dinamitzar altres esdeveniments i espais de les Terres de Lleida. La iniciativa compta també amb el suport de la Diputació de Lleida i el Patronat de Turisme de les Terres de Lleida “Ara Lleida”; Celler Raimat, Caragols Almacelles, els forns lleidatans Bon Blat, Llaràs i M. Serra; Ilerda Serveis i Míster Plat Catering.

La Caragolada Solidària d’aquest diumenge serà la segona d’enguany. La primera es va celebrar al gener en el marc de la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues on es van recaptar 1.505 euros que es van destinar al projecte “Targetes alimentàries” de Creu Roja les Garrigues.

L'Entitat beneficiària de la Caragolada del 19M

La Llar Santa Teresa Jornet de les Germanetes dels Ancians Desemparats és una comunitat religiosa dedicada a gestionar residències d’ancians fundada fa 180 anys per Santa Teresa Jornet, nascuda a Aitona. La comunitat religiosa ha iniciat la rehabilitació del sistema de protecció contra incendis d’aquesta residència geriàtrica i els diners recaptats en la caragolada popular de la Fecoll aniran destinats, íntegrament, al finançament de la intervenció que inclou la reforma de la central d’incendis, el canvi de les portes tallafocs de la instal·lació i la revisió de la resta d’elements del sistema de protecció.

Comparteix

També t'interessarà