Càritas Diocesana de Lleida i Arrels Sant Ignasi s'impliquen en l'acollida de temporers

REDACCIÓ
06-07-2020
  • Càritas Diocesana de Lleida i Arrels Sant Ignasi s'impliquen en l'acollida de temporers

Càritas Diocesana de Lleida i Arrels Sant Ignasi han acordat amb l’Ajuntament de Lleida participar en la campanya de temporers a la ciutat de Lleida col·laborant en la gestió dels serveis d’acollida i menjador que s’ofereixen als pavellons 3 i 4 de Fira de Lleida.

La voluntat de les dues entitats ha estat sempre la implicació en les campanyes de la fruita dolça a la nostra ciutat amb els serveis que les dues entitats ofereixen en favor dels col·lectius de població més vulnerables. En aquesta ocasió hem donat resposta a la demanda per part de l’Ajuntament de Lleida davant l’emergència existent en l’actual campanya.

És urgent trobar una solució adient a les necessitats més bàsiques de les persones temporeres que es troben en la nostra ciutat, això ens ha motivat a presentar un projecte conjunt. Malgrat això, les dues entitats es reafirmen que per futures campanyes que és necessari cercar un canvi de model que s'haurà de treballar conjuntament amb tots els organismes implicats.

La implicació de les dues entitats es concretarà en fer-se càrrec del servei d’acollida i de menjador al vespre. Per dur a terme aquesta tasca es compta amb persones voluntàries, menors de 60 anys respectant les normes establertes per les autoritats sanitàries i amb sis persones contractades.  

El projecte de menjador començarà el 6 de juliol i el d'acollida el 13 de juliol.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta