⏯️ Carrizosa avala que Soler sigui número 1 a Lleida

REDACCIÓ / ACN
29-12-2020
  • ⏯️ Carrizosa avala que Soler sigui número 1 a Lleida
  • ⏯️ Carrizosa avala que Soler sigui número 1 a Lleida
  • ⏯️ Carrizosa avala que Soler sigui número 1 a Lleida
  • ⏯️ Carrizosa avala que Soler sigui número 1 a Lleida
  • ⏯️ Carrizosa avala que Soler sigui número 1 a Lleida
  • ⏯️ Carrizosa avala que Soler sigui número 1 a Lleida
  • ⏯️ Carrizosa avala que Soler sigui número 1 a Lleida

El candidat de Ciutadans a les eleccions del 14 de febrer a la Generalitat, Carlos Carrizosa, va dir ahir que no creu que hi hagi “gaires canvis” en la llista que la formació va presentar per Lleida a les eleccions del 2017, encapçalada per Jorge Soler i Javier Rivas. Ho va dir durant una visita al barri del Secà, on va recordar que el seu partit “va guanyar el 2017 a Lleida” i que els seus diputats “han donat molt bons resultats al Parlament”. No obstant, Carrizosa no els va confirmar definitivament, ja que preveu presentar les llistes definitives la segona setmana de gener. D’altra banda, el fins ara cap de l’oposició al Parlament va criticar les restriccions de la Generalitat i les campanyes “d’odi i discriminació de les joventuts d’ERC”, recordant un cartell que les JERC van posar a l’Eix en el qual instava a no comprar en botigues que parlin en castellà.

Carrizosa denuncia que una campanya del Jovent Republicà de Lleida "fomenta l'odi"

Carlos Carrizosa també ha denunciat aquest silenci del PSC, així com de la resta de partits catalans, davant de la campanya 'No compris en castellà' de les joventuts d'ERC (Jovent Republicà). El líder de Cs ha rebutjat que "des de partits del Govern s'estiguin fomentant campanyes d'odi i d'assetjament contra aquells que fan el que és normal en una societat bilingüe". "A Catalunya és igual demanar un cafè en català que en castellà o atendre els clients en una o altra llengua", ha defensat. Carrizosa també ha exigit la resposta dels partits catalans contra les crítiques de persones a les xarxes pel fet que la primera vacunada a Catalunya contra la covid-19 fos originària d'Ourense.

Ciutadans preveu donar a conèixer aviat les llistes amb què concorrerà al 14-F

Carrizosa també ha explicat que Ciutadans preveu fer pública pròximament la composició de les llistes amb què la formació concorrerà a les eleccions al Parlament del 14-F. Així, ha explicat que s'han de presentar durant la segona quinzena de febrer i, per tant, que el partit les donarà a conèixer abans. En el cas de Lleida, el líder de Cs a Catalunya ha dit que des de la formació estan "molt satisfets" per la feina duta a terme pels tres diputats d'aquesta circumscripció, Jorge Soler, Javier Rivas i David Bertan. "A Lleida, els companys han funcionat perfectament no pensem que hi hagin gaires canvis", ha afirmat Carlos Carrizosa.

A la vegada, ha defensat que Ciutadans és el "vot útil del constitucionalisme a Lleida". Carrizosa ha remarcat que tot i que en aquesta circumscripció poden confluir diversos forces, ha afirmat que "Cs és la casa comú del constitucionalisme". El líder de Cs considera que "el vot al PSC motivarà un altre tripartit i el partit que ho pot evitar-ho és Cs", mentre "altres vots constitucionalistes a Lleida poden anar a la paperera perquè no aconsegueixin representació", ha dit.

Carrizosa, acompanyat amb diputats i altres càrrecs electes del partit, ha visitat aquest dilluns el barri del Secà de Sant Pere de Lleida on s'ha reunit amb veïns, restauradors i comerciants. Després de la trobada, el líder de Ciutadans a Catalunya ha tornat a carregar contra el Govern per la gestió que està fent de la pandèmia de la covid-19.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta