Castelló de Farfanya té l’únic alcalde àrab d’Espanya

E. FARNELL
31-05-2019
  • Castelló de Farfanya té l’únic alcalde àrab d’Espanya

Omar Noumri serà el primer alcalde d’origen àrab de Castelló de Farfanya. També ho serà de Catalunya i Espanya (a excepció de Melilla, on hi ha hagut almenys un alcalde president àrab). Diumenge passat va aconseguir el 64% dels vots dels veïns de Castelló i 5 regidors dels set que formen el consistori. “Uns números que suposen una gran responsabilitat i m’obliguen a ser realista i treballar per millorar el meu poble.” Noumri va assegurar que l’objectiu del nou equip de govern és treballar per evitar la despoblació del municipi i col·locar Castelló al mapa.

Som un municipi pioner en tolerància, integració i inclusió però hem d’anar més enllà i fer polítiques que beneficiïn el municipi des de tots els sectors”. La majoria absoluta li facilitarà la governabilitat durant els propers quatre anys. No obstant, va assegurar que buscarà consensos amb l’oposició “pel bé del poble i el benestar dels veïns”.

“La nostra candidatura és Unim Castelló i això serà el que buscaré: aconseguir el màxim de consens per remar tots junts.”

A més, la formació aspira a implementar polítiques que ajudin a potenciar l’agricultura, el benestar de la gent gran i la joventut de la població, entre altres reptes a afrontar durant aquest mandat.

Noumri treballa actualment de guia turístic al poble. Demà mateix té programada una visita encara que desconeix l’hora. “Em truquen directament i ho concertem”, va dir. Un ofici que li agrada i que “ara mateix faig de manera altruista”.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que és adequat que els nens i nenes facin activitats extraescolars aquest curs?