Castells de solidaritat

L. GARCÍA
10-11-2019
  • Castells de solidaritat
  • Castells de solidaritat

L’amor pels animals ha unit els Castellers de Lleida i la protectora Amics dels Animals del Segrià per elaborar un calendari solidari, amb l’objectiu d’ajudar els 180 gossos i gats que acull l’entitat després que fossin maltractats o abandonats. De forma desinteressada, voluntaris i castellers han posat fil a l’agulla per confeccionar un calendari molt especial, en el qual gossos i gats posen en diferents espais de la ciutat, sempre acompanyats per membres dels Castellers de Lleida uniformats, per unir les dos passions. D’aquesta forma, el calendari de la protectora donarà la benvinguda al 2020 amb una dotzena de fotografies, fetes per David García Cazorla, en què els castellers posen al costat de gossos, com el Wabi i el Theon, el mes de maig, o gats, com el mes de febrer, amb el Gypsy envoltat de les futures generacions dels castellers.

Tota l’organització ha estat possible gràcies al treball dels voluntaris i la col·laboració dels Castellers, en especial del president, Carles Puig-gros. Impresos per la Impremta Barnola, els exemplars es poden adquirir al Centre Veterinari ICANATURA, al carrer Penedès, número 6, al barri de Balàfia, a 10 euros. La protectora lleidatana va destacar que aquest calendari és una de les iniciatives que porten a terme per aconseguir fons per mantenir el refugi i costejar les despeses.

Actualment, acullen 140 gossos i 40 gats que busquen famílies. Dels animals que apareixen al calendari, dos ja han estat adoptats. Els interessats a conèixer l’entitat o els animals acollits poden visitar el web www.amicsdelsanimals.com.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertat confinar de nou Lleida i el Baix Segrià?