Castellserà tanca la llar de jubilats i la biblioteca pel cas de coronavirus confirmat

ACN
10-03-2020
  • Castellserà tanca la llar de jubilats i la biblioteca municipal pel cas de coronavirus confirmat
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu de la Biblioteca Valeri Serra i Boldú (Castellserà)

L'Ajuntament de Castellserà (Urgell) ha tancat la llar de jubilats i la biblioteca municipal de manera preventiva pel primer cas de coronavirus confirmat al municipi i a la demarcació de Lleida. Es tracta d'una dona de 84 anys que està estable a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida i que va ser ingressada diumenge, quan va presentar símptomes compatibles amb el covid-19. Des de l'ajuntament s'ha recomanat a cinc persones que van tenir contacte amb ella, quatre d'elles familiars, que es quedin a casa per prevenció. La dona va viatjar fa uns dies a Benidorm (Alacant) juntament amb una altra veïna del municipi de 82 anys, que va morir diumenge. L'autòpsia determinarà si també n'estava infectada.

Segons ha explicat l'alcalde de Castellserà, Marcel Pujol, des del departament de Salut els han informat que no calia tancar res però que ho han fet per "prevenció". "La gent està nerviosa i des de l'Ajuntament intentem informar i calmar la població".

Tant la dona ingressada com la víctima mortal van anar juntes a Benidorm, en un viatge organitzat per l'Imserso. A l'autocar hi viatjaven més persones jubilades d'altres municipis lleidatans.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

"Creus que s'hauria d'haver vacunat als membres de les meses electorals?"