CCOO Lleida dedica una exposició a Teresa Pàmies

REDACCIÓ
24-10-2019
  • CCOO Lleida dedica una exposició a Teresa Pàmies

La seu del sindicat de Comissions Obreres (CCOO) a Lleida acull des d’ahir i fins dimecres que ve, 30 d’octubre, l’exposició itinerant dedicada a Teresa Pàmies Tot és en els llibres. La mostra, situada al vestíbul de l’edifici, ret homenatge a l’escriptora de Balaguer amb motiu del centenari del seu naixement.

Joan Carles Gallego, director de l’Aula de Treball, Economia i Societat de CCOO de Catalunya, va ser l’encarregat d’inaugurar aquesta exposició divulgativa, que repassa la trajectòria de la lleidatana a través de sis plafons mòbils, mostra produïda per la Institució de les Lletres Catalanes amb la col·laboració del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, l’Institut Català de les Dones i el departament d’Educació.

Teresa Pàmies (8 d’octubre del 1919, Balaguer - 13 de març del 2012, Granada) és una de les escriptores més importants de la literatura catalana. Al llarg de la seua prolífica carrera, la lleidatana va escriure més de cinquanta obres, des de novel·la fins a assaig, totes amb un ferm compromís social i polític de caràcter feminista i antifeixista en comú.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next