Celebració de la diada anual del Col·legi d'Infermeres de Lleida

REDACCIÓ
18-05-2022
  • Celebració de la diada anual del Col·legi d'Infermeres de Lleida

Els tinents d'alcalde Montse Pifarré i Paco Cerdà han assistit aquesta tarda a la celebració de la diada anual del Col·legi d'Infermeres de Lleida, que ha tingut lloc a l'església de Santa Maria del Castell dels Templers de Gardeny. 

La jornada del COILL s'ha centrat aquest any en el lema "Invertir en infermeres.Invertir en Lleida" i ha alertat dels riscos de la pèrdua de confiança dels usuaris/àries en el sistema de salut. 

En el decurs de la jornada s'han lliurant la beva i el Premi de Recerca Infermera del COILL 2022, que aquest any han recaigut en l'equip liderat per Laia Llubes i el seu projecte sobre empoderament del pacient crònic des de l'Atenció Primària; i l'estudi sobre salut mental i embaràs d'Olga Masot; respectivament.

La tinent d'alcalde Montserrat Pifarré, regidora de Salut de l'Ajuntament de Lleida; el tinent d'alcalde Paco Cerdà, Montserrat Gea, directora general de Professionals de la Salut; i Josep Pifarré, gerent de la Regió Sanitària Lleida; han acompanyat les infermeres lleidatanes en una jornada molt reivindicativa en què la presidenta del COILL, Mercè Porté, ha reclamat als responsables de les diferents administracions que inverteixen en les infermeres.

La Diada ha tingut també un caire social amb el tradicional homenatge a les infermeres i infermers jubilades el passat 2021, a les quals s'ha atorgat la insígnia col·legial.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta