CEN Balaguer i CN Lleida sumen dos bronzes a l'Open Catalunya júnior

17-01-2021
Actualitzat: 17-01-2021 12:26
  • CEN Balaguer i CN Lleida sumen dos bronzes a l'Open Catalunya júnior

La natació lleidatana va sumar ahir dos medalles més a l’Open Catalunya de natació que es disputa a Terrassa, aquesta vegada a la categoria júnior i les dos de bronze. La primera va arribar al matí en els 100 metres lliures gràcies al tercer lloc aconseguit per Clàudia Bellet, del CN Lleida, a la prova dels quals una altra lleidatana, Marina Roca, del CN Cervera, va estar a prop del podi al finalitzar quarta. El mateix lloc va aconseguir José Vendrell, del CN Lleida, i la seua companya Paula Juste, en la categoria absoluta, va ser dotzena.

El segon metall va arribar a la tarda als 200 metres braça amb la tercera posició de David Pedrós, que va ser també setè absolut, i Emma Carrasco, de l’Inef Lleida però que en aquest certamen competeix com a selecció espanyola, va aconseguir la cinquena posició absoluta. La jove promesa de l’Inef també va ser cinquena en els 50 esquena i setena en els 400 estils, prova en la qual Paula Juste va finalitzar sisena.

En júniors, José Vendrell va aconseguir la cinquena posició en els 400 estils, amb Pol Solsona (CN Tàrrega) i Pol Martínez (Inef) tretzè i catorzè, respectivament, i Aina Torrubiano (CEN Balaguer) va ser cinquena en 50 esquena, amb Clàudia Bellet onzè i Gerard Forcada (CN Lleida), novè.