Més de trenta lleidatans se citen al Català de Terrassa

X.M.R.
13-01-2021
  • Més de trenta lleidatans se citen al Català de Terrassa
  • Més de trenta lleidatans se citen al Català de Terrassa

Més d’una trentena de nadadors lleidatans competiran al Campionat de Catalunya, a partir de demà dijous fins aquest diumenge a Terrassa, en el que suposarà la prova que obrirà el calendari de natació del 2021. La campiona olímpica Mireia Belmonte lidera un cartell amb Jessica Vall, també classificada per a Tòquio, Joanllu Pons, Jimena Pérez, Marina García, Alba Vázquez, Catalina Corró, o la lleidatana Paula Juste, entre d’altres.

Juste liderarà al seu torn la representació del seu club, el CN Lleida, que portarà Bernat i Tomàs Lomero, Genís González, Gerard Forcada, Marc Pons, Patrick Pelegrina, Pau Carrillo, Pepe Vendrell, Paula Malagón, Clàudia Bellet, Cristina López, Judith Cortés, Gal·la Daviu i Merli Seuma.

L’altra gran carta de la natació lleidatana, Emma Carrasco, lidera la representació del Club Inef Lleida que també integren Andrea Serlavós, Pol Martínez i Carla Roure.

Per la seua part, el CEN Balaguer hi participarà amb Aurembiaix i Arnau Pifarré, David Pedrós i Aina Torrubiano.

El CN Tàrrega competirà amb Laia Palomino, Eudald Tosquella, Pol Solsona, Pol Salvia, Mireia Soldado, Ares Minguet, Laia Canosa i Blai Escolà. Com a reserves hi ha: Jana Grau, Ares Esqué i Noemí Marsol.

Una altra lleidatana present al Català serà Cristina García Kirichenko, ex del CN Lleida que pertany des de fa unes temporades al CN Terrassa, club amfitrió.

Les possibilitats de medalla per als representants lleidatans se centren, sobretot, en Paula Juste, que segueix en la carrera per ser olímpica a Tòquio, i Emma Carrasco. Sense descartar Cristina García, que nadarà a la piscina del seu club, Andrea Serlavós i algun nadador més del CN Lleida.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta