Certificació de qualitat per a les unitats d’Hemodiàlisi de l'Arnau de Vilanova i de l’Hospital del Pallars

REDACCIÓ / Pau Vilaró
Publicat: 
22-02-2024
Actualitzat: 22-02-2024 9:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Certificació de qualitat per a les unitats d’Hemodiàlisi de l'Arnau de Vilanova i de l’Hospital del Pallars
    Peu de foto: 
    HUAV

Per primera vegada, es valora la qualitat de l'atenció als pacients amb malaltia renal en hemodiàlisi de manteniment


Les unitats d'Hemodiàlisi de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova (HUAV) i l'Hospital Comarcal del Pallars (HCP) han superat amb èxit les auditories de qualitat segons la norma UNE-EN ISO 9001:2015, realitzades per l'Institut de Certificació ICDQ. Aquesta certificació destaca l'eficàcia del sistema de gestió de la qualitat i l'afirmació del compromís amb la millora contínua en els tractaments d'hemodiàlisi a la Regió Sanitària Lleida.

Es tracta de la primera vegada que es reconeix la qualitat assistencial per als pacients amb malaltia renal dependents d'hemodiàlisi de manteniment.

El doctor Felipe Sarró, responsable de l'Àrea d'Hemodiàlisi, destaca que aquesta certificació permet avaluar objectivament les actuacions i millorar constantment l'atenció als pacients. “Aquesta certificació ens permet avaluar de manera objectiva les nostres actuacions, mesurant el nivell de qualitat de cadascuna, amb l'objectiu de millorar constantment l'atenció als nostres pacients. Les diverses actuacions realitzades demostren la implicació d'un gran nombre de persones que treballen col·laborativament en benefici dels pacients, des de la inauguració de la Unitat d'Hemodiàlisi de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova, fa més de 40 anys”.

L'obtenció d'aquest reconeixement ha estat possible gràcies a l'esforç conjunt d'equips assistencials i no assistencials, incloent diferents departaments i serveis dels hospitals.

Comparteix

També t'interessarà