Cervera continua amb les actuacions per millorar la mobilitat

REDACCIÓ
Publicat: 
23-05-2021
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Cervera continua amb les actuacions per millorar la mobilitat
    Peu de foto: 
    Cervera continua amb les actuacions per millorar la mobilitat

El límit màxim de velocitat a Cervera és de 30 km/hora, tal com està senyalitzat en totes les entrades de la ciutat. Aquesta mesura establerta des de fa anys té l’objectiu de pacificar la mobilitat al municipi, i millorar la convivència i la seguretat de vianants i vehicles.

S’ha senyalitzat el camí de la via amb el límit de la velocitat màxima a 30 km/hora, per millorar la seguretat de totes les persones usuàries d’aquest camí, cada vegada més utilitzat per vianants i ciclistes.

Davant la manca d’aparcament per a persones amb discapacitat a la zona de l’avinguda Francesc Macià, s’han habilitat tres aparcaments reservats en les interseccions de l’avinguda amb els carrers Ramon Balcells i Domènec Puigredon.

També s’ha millorat la senyalització en diversos carrers del nucli antic, simplificant-la i facilitant-ne la comprensió. Es tracta de carrers de prioritat invertida, on la calçada i la vorera estan al mateix nivell, la velocitat està limitada a un màxim de 20 km/h i només està permès l’estacionament en zones específiques i limitades. Les condicions de circulació impliquen la prioritat de vianants sobre la resta de vehicles.

Finalment, es fan actuacions per reforçar la senyalització per evitar estacionaments incorrectes a la via pública. Aquesta mesura es porta a terme per augmentar la seguretat de vianants i per millorar la circulació.

Comparteix

També t'interessarà