Cervera estrenarà el nou pàrquing al costat de l'estació al setembre

REDACCIÓ
16-08-2019
  • Cervera estrenarà el nou pàrquing al costat de l'estació al setembre

El nou pàrquing gratuït que s’està habilitant al costat del passeig de l’Estació de Cervera, que tindrà capacitat per a poc més d’una trentena de vehicles, entrarà en funcionament el pròxim mes de setembre. Així ho va confirmar ahir l’alcalde, Ramon Augé, que va explicar que l’empresa encarregada dels treballs ja ha finalitzat els accessos, per la qual cosa el passeig de l’Estació torna a estar obert al trànsit des de l’avinguda de Manresa fins al carrer Victòria. Segons el primer edil, per poder estrenar el pàrquing tan sols queda pendent la construcció d’un mur i la instal·lació d’unes estructures que no arribaran fins al mes que ve. Els treballs per habilitar aquest nou espai d’estacionament a la capital de la Segarra compten amb una inversió que ascendeix a un total de 14.000 euros.

Fa un parell de setmanes uns palets de fusta de l’empresa constructora encarregada dels treballs van ser incendiats per uns vàndals. El foc va calcinar els palets i va afectar també un lavabo portàtil de la mateixa obra, un fanal i part de l’enllosat. L’alcalde va avançar en aquest sentit que el mobiliari urbà es restituirà abans d’estrenar el pàrquing.

S’ha de recordar que aquesta actuació ja es va plantejar fa cinc anys, durant el primer mandat de Ramon Royes al capdavant de la Paeria, coincidint amb la urbanització de l’antic carrer General Güell (ara Guinedilda) i la plaça Universitat per ampliar les zones d’estacionament.

Es tracta d’una actuació molt ben valorada pels veïns de la zona, que van explicar que el solar reconvertit en pàrquing estava ple d’escombraries i males herbes, que ara estarà en millors condicions.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que davant de la malaltia de l'Alzheimer...