Cervera ofereix 80 places als Camps de treball locals

REDACCIÓ
20-05-2022
  • Cervera ofereix 80 places als Camps de treball locals
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Cevera

La Regidoria de Joventut de la Paeria de Cervera torna a impulsar els Camps de treball locals, adreçats a la població de 12 a 16 anys, un projecte que pretén fomentar el voluntariat entre la població jove del municipi.

A diferència dels darrers anys, aquesta edició estan previstos quatre torns, amb 20 places cadascun, per tal de poder oferir aquest recurs a més joves. En total s’ofereixen 80 places, el doble que els anys anteriors.

Durant les quatre setmanes que es duran a terme, els i les joves participants s'encarregaran de realitzar diferents actuacions de manteniment en espais i equipaments municipals.

Una vegada finalitzin la seva participació, des de la Regidoria de Joventut se'ls obsequiarà amb un abonament de 10 entrades per a la piscina municipal (a escollir si voldran gaudir-lo a la temporada d'estiu o a la temporada d'hivern).

El període per formalitzar les inscripcions és des del divendres 20 de maig al diumenge 19 de juny. Tal com s'ha fet els darrers anys, es realitzaran per via telemàtica a l'enllaç següent: https://ja.cat/jP8UZ.

Per a qualsevol dubte o més informació, es pot preguntar directament a l'Espai Jove o bé contactar-hi per WhatsApp (al 667 86 08 80) o correu electrònic (espaijove@cerverapaeria.cat).

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta