Cinc residències de Lleida sumen 28 positius

ACN
29-07-2021
  • Cinc residències de Lleida sumen 28 positius

Salut està fent seguiment en cinc residències de la Regió Sanitària de Lleida que sumen 28 positius per covid-19, segons les dades facilitades aquest dimecres pel Departament. D'aquestes, tres tenen la qualificació de vermelles. Es tracta de la residència d'Arbeca (Garrigues), amb set positius entre els residents; la residència Joviar de Lleida, amb quinze residents positius, i la residència Betula Alba d'Almacelles (Segrià), amb tres usuaris positius. El centre residencial Sanitas de Lleida, amb un positiu, és taronja i Salut preveu fer-hi un nou cribratge. D'altra banda, el Departament està estudiant el Centre Geriàtric Lleida després de detectar-hi dos positius entre els residents tot i que de moment es manté com a residència verda.

Els usuaris amb covid-19 de les residencies lleidatanes presenten simptomatologia lleu. Tots ells estaven correctament vacunats, exceptuant un de la residència Betula Alba, segons Salut.

La resta de residències de la Regió Sanitària de Lleida són verdes, de la mateixa manera que totes les de l'Alt Pirineu i Aran.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta