Circ Picat es trasllada de juny a setembre amb una programació més reduïda

ACN
07-05-2020
  • Circ Picat es trasllada de juny a setembre amb una programació més reduïda

L'Ajuntament d'Alpicat (Segrià) ha decidit traslladar als dies 10, 11, 12 i 13 de setembre la setena edició del Circ Picat-Festival de Circ i Arts en Viu Alpicat, prevista inicialment entre el 26 i el 28 de juny. L'emergència sanitària pel coronavirus ha portat l'organització al canvi de dates, tot i que no serà l'única variant, ja que la programació serà més reduïda de l'habitual, sempre i quan les restriccions permetin dur-lo a terme. El certamen vol aprofitar així el pont de la Diada i coincidirà amb la Festa de la Catxipanda que celebra Alpicat, amb la qual cosa "tindrà un toc més local en la que serà la seva edició més atípica". Així el festival se centrarà en les companyies catalanes i esdevindrà "una mena de fira de proximitat".

El director del Circ-Picat, Jordi Escuer, treballa per tal d'acabar de perfilar la nova programació. Tot i això, l'Ajuntament ha avançat que, malgrat que el festival tindrà un dia més de durada, "ni el pressupost ni la programació seran les habituals, de manera que es pot dir que serà una versió reduïda de Circ Picat", que "per una vegada esdevindrà una fira de proximitat que es nodrirà de companyies catalanes i que deixarà de banda les formacions internacionals".

En qualsevol cas, el certamen "mantindrà els cànons de qualitat i bon servei de cara al púbic", malgrat que encara és aviat per concretar si es podrà acabar celebrant al setembre i, en que sigui possible, en quines condicions es podrà desenvolupar aquesta setena edició d'un festival que ja és tot un referent a nivell de Catalunya.

La imatge del cartell de Circ Picat és la mateix que estava prevista, una creació que ha estat obra de Marrameus Disseny Gràfic i que reprodueix la imatge d'un trapezista.
 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta