Circ Picat obre aquest dijous quatre jornades de circ i arts en viu a Alpicat

REDACCIÓ
29-06-2022
  • Circ Picat obre aquest dijous quatre jornades de circ i arts en viu a Alpicat
    Peu de foto: 
    Ajuntament d'Alpicat

L’espectacle ‘Le Bistro’, a càrrec de la companyia suïssa E1NZ, inaugurarà aquest dijous al vespre la novena edició de Circ Picat-Festival de Circ i Arts en Viu, que durant quatre jornades convertirà Alpicat en la capital del circ.

L’espectacle es podrà veure a partir de les 22.30 hores a l’espai Pista, un dels 8 espais escènics (juntament amb La Unió, Carpa, Roure, Parc, Taverna, Cooperativa i Molí) on Circ Picat desplegarà tota la seva programació, formada per 16 espectacles, dels quals 12 són gratuïts i la resta amb entrades a 3 euros, amb 18 representacions programades que abasten totes edats i un ampli ventall de disciplines. En el cas de ‘Le Bistro’, es tracta d’un espectacle gratuït apte per a tots els públics i que combina trapezi, equilibri, malabars i clown.

Les companyies participants en aquesta novena edició de Circ Picat seran en la seva majoria catalanes (9), tot i que n’hi ha dos de les Illes Balears i una de Madrid, Itàlia, Finlàndia i Suïssa (l’esmentada E1NZ), a més de la formació musical Ponent Dixie, que és lleidatana. La recuperació de la presència de companyies internacionals és precisament una de les novetats d’enguany.

Els espectacles estan pensats per a totes les edats i contemplen disciplines força variades, com ara trapezi, equilibris, malabars, clown, corda, teatre, música, música amb ampolles, manipulació d’objectes, baldufes, corda fluixa, rolabola, màstil, teatre físic, mim, màgia, teatre de carrer, etc.

Després d’aquest espectacle inaugural, l’activitat es reprendrà divendres al vespre amb dos propostes més: ‘Memòria sota l’aigua’, amb la companyia L’Avalot (La Unió, 20.00 h), i ‘Lume’, a càrrec de Du’K’To (Pista, 22.30 h).

El dissabte 2 serà el dia amb una agenda més atapeïda, amb 9 espectacles, mentre que pel diumenge s’han previst 6 espectacles més. Les entrades es poden adquirir a la pàgina web www.alpicat.cat/entrades o des de l’App de l’Ajuntament i presencialment abans de cada espectacle.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?