Circ Picat recupera el format de quatre dies i suma un nou espai

REDACCIÓ
07-06-2021
  • Circ Picat recupera el format de quatre dies i suma un nou espai
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Circ Picat)

Circ Picat, el Festival de Circ i Arts en Viu d’Alpicat, ja ha començat a desvetllar els detalls de la que serà la seva 8a edició. Començant per les dates, Circ Picat se celebrarà de l’1 al 4 de juliol vinents, és a dir, en quatre dies, recuperant d’aquesta manera el format anterior a la pandèmia. Juntament amb aquesta circumstància, aquesta 8a edició també presentarà com a novetat el fet que es guanyarà un espai, passant de tres a quatre. Aquest nou espai serà el de l’Institut, que vindrà afegir-se a als espais Parc, Pista i Unió.

Pel que fa a la programació, els espectadors podran gaudir de l’actuació de 13 companyies en un festival que es desenvoluparà amb totes les mesures i protocols anti-Covid. Tots els espectacles seran gratuïts, tret dels que es representaran les nits dels tres darrers dies del festival (divendres 2, dissabte 3 i diumenge 4) i d’aquells que tiandran com a escenari l’Espai Unió, que en tenir un aforament més reduït obliga a que s’hagin de vendre les entrades. Unes localitats que es posaran a la venda a partir d’aquest dimarts, 8 de juny, i que es podran adquirir al web o des de l’App de l’Ajuntament d’Alpicat. Per als espectacles gratuïts no cal fer reserva prèvia, es farà a l'entrada.

Cal recordar que aquesta 8a edició suposarà el retorn a la normalitat de Circ Picat després que l’any passat, arran de la pandèmia, no es pogués celebrar en les seves dates habituals i els organitzadors optessin per traslladar-lo al mes de setembre i dur-lo a terme en un format més reduït.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta