⏯️ Ciutadans denuncia que la nadala de la Paeria va costar 8.000 euros

REDACCIÓ
29-03-2021
  • ⏯️ Ciutadans denuncia que la nadala de la Paeria va costar 8.000 euros

La portaveu de Ciutadans a Lleida, Ángeles Ribes, denuncia que la nadala encarregada per l'Ajuntament de Lleida va costar 8.000 euros. Així ho ha explicat durant la tertúlia de l'Un Dia Més d'UA1 Lleida Ràdio, durant la qual també ha criticat que el govern de la Paeria "prioritzi segons quines despeses per damunt d'altres".

Ribes ho considera una despesa "supèrflua", tenint en compte la precària situació econòmica del consistori, tot afirmant que l'import de 8.000 euros no només atèn a l'enregistrament del tema musical, sinó també a "la difusió que se'n va fer, els anuncis i les tanques publicitàries", un desglossament que "es pot veure a les factures".

La nadala en qüestió porta el títol de 'Serem aurora', està promoguda per l'Ajuntament de Lleida i va comptar amb la participació d'artistes de la ciutat o vinculats amb les comarques de Lleida amb la voluntat de poder crear una obra musical que, per una banda, "doni esperança a la ciutadania en aquests moments socialment complicats", i per l'altra, serveixi per "visibilitzar l'escena musical emergent de la ciutat".

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta