Clínica de Ponent renova tres plantes i la sala de parts

L.R.
03-08-2017
  • Clínica de Ponent renova tres plantes i la sala de parts

La Clínica de Ponent reorganitza aquests dies l’activitat mèdica i buida alguns espais per abordar una renovació de les instal·lacions, que portarà a terme per fases amb l’objectiu de minimitzar l’afectació en l’atenció als pacients. Així, el pròxim dia 16, després d’obtenir la llicències d’obres de la Paeria, la clínica començarà a renovar la primera i la quarta planta de l’edifici, que acullen les consultes externes, i la quarta, destinada a hospitalitzacions, així com la sala de parts, que inclourà una banyera de dilatació per a les parteres, que facilita i fa menys dolorosos els infantaments.

Aquestes actuacions s’emmarquen en el pla estratègic amb un pressupost de 3 milions que el grup sanitari Mi Tres Torres, actual gestor de la clínica, va anunciar al març. Les altres reformes s’aniran executant a mesura que s’acabin de renovar els primers espais.

L’hospital ha incorporat vuit especialistes els últims mesos, quatre dels quals d’Urologia

En aquest sentit, la reforma del bloc quirúrgic no preveu abordar-se fins a l’any que ve, aprofitant el període estival, quan l’activitat quirúrgica sol ser menor.

D’altra banda, l’antiga L’Aliança també ha reforçat algunes àrees mèdiques amb la incorporació de professionals que exerceixen a l’Arnau de Vilanova. Al servei d’Urologia, s’han incorporat els doctors David Garcia, cap clínic d’aquesta unitat de l’Arnau; Jaume Pelegrí, centrat en la Urooncologia; Sebastián Vélez Guayasamin, i Carlota Sancho. També col·laboren amb aquesta clínica la pneumòloga Marina Florés, el neurocirurgià Víctor Manuel Martínez, el nefròleg Jorge Roig i Alfredo Escartín, cirurgià general i expert en l’aparell digestiu.

S’ha de recordar que Clínica de Ponent és l’únic hospital lleidatà que manté un concert amb la conselleria de Salut, a través del qual el Catsalut deriva determinades intervencions o proves diagnòstiques per reduir les llistes d’espera dels hospitals públics. Durant els sis primers mesos d’aquest any, Salut va derivar a un total de 576 pacients, gran part dels quals al servei d’Oftalmologia.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com passes les vacances d'estiu?