COELL tramitarà la sol·licitud del Kit Digital a totes les petites empreses

REDACCIÓ
13-09-2022
  • COELL tramitarà la sol·licitud del Kit Digital a totes les petites empreses
    Peu de foto: 
    Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL)

El president de la Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL), Josep Maria Gardeñes, ha anunciat aquest dilluns en el marc de la jornada per informar de la segona convocatòria del Kit Digital que la patronal facilitarà a totes les petites empreses que s’hi vulguin presentar la tramitació de la sol·licitud. “Des de COELL volem posar fàcil el camí perquè tots els negocis del territori puguin estar al dia en clau de digitalització; per això, pensem que és essencial posar en relació en un mateix escenari les empreses, els agents digitalitzadors i els gestors”, ha manifestat Gardeñes.

La jornada, que forma part del programa Digitalitza’t impulsat per Foment del Treball amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, ha estat inaugurada pel subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, que ha destacat el compromís d’acompanyament econòmic de l’Estat a les empreses perquè puguin ser més competitives. Crespín ha comentat que “en un moment de plena revolució digital, el paper d’organitzacions com la COELL és primordial”.

En el decurs de la jornada, que ha comptat amb la col·laboració de l’Associació d’Empreses de Tecnologies i Serveis de la Informació (AETI), Óscar Ortega, CEO de l’empresa bTactic, ha explicat tots els aspectes tècnics del Kit Digital i ha destacat “la facilitat per poder-lo demanar”. Segons Alba Pons, assessora legal de COELL i ponent de la jornada, “si l’empresa entra dins dels paràmetres legals, poden comptar amb nosaltres per a la tramitació de la subvenció”. Aquests representants voluntaris es fan càrrec a més a més del seguiment de l’expedient i dels possibles requeriments que hi pugui haver.

Aquesta segona convocatòria d’ajudes de Kit Digital està destinada a la digitalització de petites empreses d’entre 3 i menys de 10 treballadors, compta amb un pressupost inicial de 500 milions d’euros i té per finalitat la millora de la competitivitat i del nivell de maduresa digital de les empreses d’aquest segment. La quantia de l’ajuda serà de 6.000 € i amb ella les pimes podran adquirir les diferents solucions de digitalització que s’hi inclouen. El programa Digitalitza’t de Foment del Treball acompanya i assessora les empreses en el camí cap a la transformació digital.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?