Comença el repartiment de senyeres a Lleida per celebrar la Diada Nacional de Catalunya

REDACCIÓ
09-09-2020
  • Comença el repartiment de senyeres a Lleida per celebrar la Diada Nacional de Catalunya
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu
  • Comença el repartiment de senyeres a Lleida per celebrar la Diada Nacional de Catalunya

Els dies 9 i 10 de setembre tots els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran recollir la seva senyera per penjar-la als balcons amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. Els punts de lliurament de senyeres són el Pati del Palau de la Paeria, la Casa dels Gegants i el Centre Cívic de Balàfia

El repartiment es farà en els següents horaris:

  • Paeria: de les 10 a les 13h i de les 17h a les 19h
  • Casa dels Gegants ( av. Blondel, 64): de les 10h a les 14h i de les 17h a les 20h
  • Centre Cívic de Balàfia: de les 16h a les 20h

L’acte institucional commemoratiu de de la Diada se celebrarà aquest any sense públic - degut a la crisi sanitària de la Covid-19- i es podrà seguir de forma virtual per streaming i en reemissió per Lleida TV.  Tindrà lloc el dia 10 de setembre al vespre a la Seu Vella. Hi participaran la consellera de Presidència, Meritxell Budó, l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, el president de la Diputació, Joan Talarn i el delegat del govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré. La celebració institucional de la Diada inclourà l’actuació de l’agrupació musical Ensemble de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell, que finalitzarà amb el Cant de la Senyera.

Les ofrenes de les entitats culturals, cíviques i polítiques durant la Diada es podran realitzar tant a l’edifici del Roser com a la Seu Vella de les 8.30h a les 14h.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Renoves l'armari cada tardor?