Comença la millora del ferm a l'A-2 entre Torrefarrera i Corbins

REDACCIÓ
19-04-2021
  • Comença la millora del ferm a l'A-2 entre Torrefarrera i Corbins
  • Comença la millora del ferm a l'A-2 entre Torrefarrera i Corbins

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) ha iniciat avui les obres de la segona fase del projecte de rehabilitació superficial i puntualment estructural del ferm de l’autovia A-2 en el tram de 4,5 quilòmetres situat entre les sortides de Torrefarrera i de Corbins, en sentit Saragossa. La rehabilitació d’aquest tram forma part del projecte de rehabilitació que el MITMA durà a terme en 15 quilòmetres de l’autovia de Lleida, entre l’enllaç de Torrefarrera i Els Alamús amb un pressupost d’adjudicació de 7,6 milions d’euros.

La delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, i el subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, han visitat avui el tram inclòs en aquesta segona fase coincidint amb l’inici de les obres. La visita l’han fet acompanyats pel cap de la Unitat de Carreteres de l’Estat a Lleida, Juan Antonio Romero, i de tècnics del MITMA que han explicat els detalls de les obres. Les obres d’aquesta segona fase es fan en el mateix tram que va ser rehabilitat l’any passat però amb sentit Saragossa ja que el tram rehabilitat l’any 2020 ho va ser en sentit Barcelona. La duració d’aquesta segona fase és d’aproximadament un mes i mig.

Segons ha explicat el subdelegat del Govern a Lleida, l’objectiu d’aquestes obres del MITMA són “la millora del ferm a nivell superficial en tot aquest tram, un dels que registra més intensitat de circulació. La intervenció  també permetrà -ha assenyalat- una millora a nivell estructural i de forma localitzada en aquells punts que presenten un deteriorament més acusat justament per aquesta intensitat d’ús per part de vehicles, molts dels quals són camions de gran tonatge”.

Les obres comporten canvis en la circulació a l’A-2 en el tram entre Torrefarrera i Corbins ja que es s’ha procedit a tallar el trànsit a la calçada sentit Saragossa, quedant l’altra calçada com a bidireccional. Aquests canvis estan senyalitzats en aquest tram per advertir als conductors d’aquesta circumstància.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta