Comença l’Obert del Centre Històric a la ciutat de Lleida

REDACCIÓ
20-09-2019
  • Comença l’Obert del Centre Històric a la ciutat de Lleida

El Centre Històric de Lleida convida la ciutadania a atansar-se al barri i assaborir la seva essència en la desena edició de l’Obert que tindrà lloc aquest cap de setmana, entre els dies 20 i 22 de setembre. Actes culturals, festius i lúdics conformen un programa en el qual s’han implicat 63 entitats del nucli antic, entre associacions, empreses, equipaments culturals i institucions.

La regidora del barri, Montse Pifarré, ha remarcat que “és un esdeveniment que ja compleix deu anys, plenament consolidat, i tenim claríssim que per haver arribar fins aquí, a més del suport de l’Ajuntament, no es podria fer res sense la vostra participació”. “Sou fonamentals per la il·lusió i la feinada que hi poseu”, ha afirmat i ha destacat que enguany s’incorpora el carrer Cavallers, que acollirà un mercat d’artesans i permetrà enllaçar així millor les activitats de l’Obert amb la de l’Eix Comercial.

Pifarré també ha agraït als Armats de Lleida que hagin volgut commemorar el seu 75è aniversari desfilant també dissabte a la tarda a l’Obert, entre l’església de la Sang i la plaça del Dipòsit. 

La inauguració de l’Obert tindrà lloc demà divendres, 20 de setembre, a les 19.30 h, al carrer Cavallers (davant de la Galeria Espai Cavallers).

Els principals monuments i equipaments del barri així com diferents associacions i col·lectius celebren jornades de portes obertes, visites i activitats especials amb motiu de l’Obert.

 

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?