Comencen les obres de renovació del parc infantil del Terrall de les Borges Blanques

REDACCIÓ
13-03-2021
  • Comencen les obres de renovació del parc infantil del Terrall de les Borges Blanques
  • Comencen les obres de renovació del parc infantil del Terrall de les Borges Blanques
  • Comencen les obres de renovació del parc infantil del Terrall de les Borges Blanques

Ja està tot a punt per iniciar les obres de renovació de l’espai infantil situat al Parc del Terrall de les Borges Blanques el pròxim dilluns, 15 de març. La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de les Borges va aprovar el passat 22 de desembre l’adjudicació d’un contracte menor de subministrament de gronxadors pel parc infantil a una empresa privada, que s’encarregarà d’instal·lar l’equipament lúdic que renovi l’actual.

El projecte del nou parc infantil del Terrall preveu la instal·lació de dos gronxadors, un de metall amb capacitat per a dos infants i un de fusta amb un seient tipus trona pensat per als més menuts. També té previst un joc modular amb tres torres i tres tobogans de diferents altures, una instal·lació de jocs infantils i una superfície formada per unes lloses toves que absorbeixen l’impacte en cas de caiguda dels nens i nenes, entre altres equipaments.

Les obres s’han adjudicat a una empresa privada de les tres a les quals es va demanar pressupost, per un preu de 17.691,53 euros, IVA inclòs. Està previst que les obres comencin aquest dilluns, 15 de març, de manera que la zona de jocs infantils restarà tancada mentre duri la reforma.

La primera tinent alcalde de les Borges, Núria Palau, ha explicat que el parc infantil ubicat a l’espai verd del Terrall és un dels primers que es van instal·lar al municipi, i “el fet que els gronxadors del parc tinguin uns quinze anys d’antiguitat fa que, tot i el manteniment periòdic que realitzem des de l’Ajuntament, calgui renovar-los per donar millor servei, opcions de joc i entreteniment als infants i augmentar la seguretat de tot l’espai”.

El projecte de renovar el parc infantil del Terrall

L’Ajuntament de les Borges va iniciar l’expedient per contractar el subministrament de gronxadors pel parc infantil del Terrall el passat 17 de desembre del 2020. Els serveis tècnics van emetre l’informe que acreditava la necessitat de renovar l’espai infantil i es van sol·licitar tres pressupostos.

L’adjudicació del contracte menor de subministrament a l’empresa que finalment va sortir escollida es va aprovar a la Junta de Govern Local següent, la del 22 de desembre del 2020, després d’elaborar l’informe de secretaria sobre el procediment a seguir i el d’intervenció, que va confirmar l’existència de fons suficients per dur a terme les obres.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta