Concert per Cap d'Any de l'OJC a l'Espai 'La Lira de Tremp'

REDACCIÓ
03-01-2021
  • Concert per Cap d'Any de l'OJC a l'Espai 'La Lira de Tremp'

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida (OJC) instaura el Concert de Cap d’Any, una nova iniciativa impulsada per l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida.

El concert, dirigit per Alfons Reverté, tindrà lloc avui 3 de gener a les 18 hores a l’Espai Cultural “La Lira” de Tremp. Sota el títol “Preludi 21” es fa referència a aquest nou any i vol ser una manera de donar-ne la benvinguda des d’un punt de les comarques lleidatanes. L’opció de Tremp ha estat l’escollida per a aquesta primera edició després que aquesta localitat hagi patit durant les últimes setmanes un dels episodis més dolorosos provocats per la pandèmia de la Covid 19.

“Preludi 21” està dividit en quatre parts, fent referència a les quatre estacions de l’any, ja que l’OJC interpretarà fragments d’aquesta magnífica obra de Vivaldi contraposant-la amb bandes sonores de cinema –des de Cinema Paradiso a El violinista a la teulada- amb el violí solista de Joan Espina com a protagonista. Completarà el programa l’aproximació a cançons populars modernes com el “Viva la vida” de Coldplay o un petit homenatge a la música d’ABBA.

El director Alfons Reverté destaca que “amb aquest concert, l’OJC dona la benvinguda a una nova etapa de concerts per tot el territori lleidatà emmarcats dins del Festival de Música OJC – Terres de Lleida”.

Aquest concert també es podrà seguir per Lleida TV en directe i a través del seu canal d’streaming a través d’Internet.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertat haver aixecat ja l'estat d'alarma?