Concert de Lo Pardal Roquer Roquer i Pau Gairí a la Seu Vella

REDACCIÓ
Publicat: 
15-03-2022
Actualitzat: 15-03-2022 8:52
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Concert de Lo Pardal Roquer Roquer i Pau Gairí a la Seu Vella

El Consorci del Turó de la Seu Vella tornarà a obrir el monument aquest dijous, 17 de març, amb motiu de la nit de lluna plena. En aquesta ocasió tot el públic assistent podrà participar d’un concert ple d’energia a càrrec de Lo Pardal Roquer, autor de l’himne de les Terres de Ponent, i del saxofonista Pau Gairí. Junts oferiran una nova proposta inspirada en el realisme màgic de ponent, entre les valls de Monument Valley i els aiguamolls de New Orleans, tot cuinat a la vora del Baix Segre.

Les Nits de Lluna Plena al Claustre són una proposta diferent i sensorial per aproximar-se i compartir el patrimoni de tots en un espai tan suggeridor com és el claustre de la Seu Vella en les nits de lluna plena.

L’horari de l’activitat és de les 9 de la nit fins a les 12 de la matinada. L’inici del concert està programat per dos quarts de 10 i el preu de l’entrada és de 5 euros (els menors de 7 anys tenen l’accés gratuït). La compra d’entrades es pot tramitar a través de la web www.ticketara.com o el mateix dia a la recepció de la catedral. És necessari l’ús de la mascareta per assistir-hi.  

Comparteix

També t'interessarà