Concert tribut a Bob Marley amb Xics’n’Roll a Lleida

REDACCIÓ
16-11-2021
  • Concert tribut a Bob Marley amb Xics’n’Roll a Lleida

L'11 de maig del 1981 va morir Bob Marley, la icona rasta que va fer popular la música reggae arreu del planeta. Un dels músics més coneguts de la història, va aconseguir que el seu carisma i la seva música s’escampessin arreu durant la dècada dels '70 i '80 i mai no ha deixat de sonar.

Per commemorar el 40 aniversari de la mort de Bob Marley, Natxo Tarrés, artista reconegut per la seva tasca al capdavant del grup Gossos amb més de 18 anys d'experiència i més de 10 àlbums al mercat, arriba a l’Auditori Enric Granados acompanyat de la XIC’S’ N ROLL BAND per poder endinsar-nos en el fantàstic món del reggae.

Amb el seu format innovador, petits i grans tindran l’oportunitat de conèixer i redescobrir la mítica banda jamaicana que va revolucionar el reggae tal com es coneixia i van deixar tot un llegat de cançons que han passat a la història.

El concert presenta una aproximació a la vida d'en Marley a través de les seves cançons i la seva poètica, una passejada biogràfica i visual a ritme de reggae on podem aprofundir i gaudir del contingut de la vida d’aquesta llegenda de la història de la música i de les seves grans cançons.

Tots ells posaran el seu granet de sorra perquè el foc continuï encès.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta