Concerts, cine, art i modelisme en el programa d’estiu del Castell del Remei

REDACCIÓ
31-05-2018
  • Concerts, cine, art i modelisme en el programa d’estiu del Castell del Remei

Música en viu, cine a l’aire lliure i modelisme naval són algunes de les activitats al Castell del Remei aquest estiu. Entorn de La Gastrovan, la food truck que s’instal·la cada cap de setmana a la terrassa de l’Estany del Molí, s’organitzen sessions de jazz, actuacions d’intèrprets o DJ i tallers infantils a l’hora del vermut o a la tarda, a banda de la revetlla de Sant Joan. Aquest dissabte vinent, la plaça del Castell acollirà a les 21.30 la sortida de la III Cursa i Caminada Nocturna del Castell del Remei, solidària amb la Fundació Catalana de Lupus.

El 9 i 10 de juny serà el torn de la iniciativa Benvinguts a Pagès, amb visites guiades gratuïtes al celler. El 17 de juny, la historiadora Lluïsa Pla pronunciarà la xarrada La família Girona, l’alta burgesia catalana del segle XIX, amb visita guiada i degustació de vins. El 7 de juliol es projectarà la pel·lícula La llibreria, d’Isabel Coixet (22.00, entrada lliure).

El 5 d’agost, el modelisme naval serà protagonista al llac de la finca. I fins al 29 de juny pot visitar-se l’exposició d’olis de Miguel de Ibarbia Paisatges del subconscient.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que en els últims anys s'han incrementat la intolerància en la nostra societat?