Concerts, espectacles familiars i l’actuació de Peyu a la Festa Major d'Alpicat

REDACCIÓ
10-08-2021
  • Concerts, espectacles familiars i l’actuació de Peyu a la Festa Major d'Alpicat
  • Concerts, espectacles familiars i l’actuació de Peyu a la Festa Major d'Alpicat

La Festa Major d’Alpicat 2021 ja té a punt tots els detalls de cara a la seva edició d’enguany, prevista del 19 al 22 d’agost i que arriba marcada per les mesures anti-Covid. Tot i que el dimecres 18 ja hi haurà una caminada popular per obrir boca, la Festa Major no començarà oficialment fins el dijous 19, en què s’han programat l’animació familiar Big Chicken, les firetes, un concert amb Arc de Triomf i el pregó de festa a càrrec de doctor enginyer agrònom J. Narciso Pastor Sáez, a més de l’acte de proclamació de les pubilles i els hereus.

Pel divendres 20, el menú inclou la processó i la Missa en honor a Sant Bartomeu, sardanes, l’espectacle familiar ‘Immòbil’ a càrrec del grup Fadunito, les firetes i els concerts de l’orquestra Metropol i del grup Koers. La Festa Major segura dissabte amb una exhibició 4x4, l’espectacle familiar ‘Recontem Cantant’ amb La Cremallera Teatre, les firetes, un concert de l’Orquestra Maravella i l’espectacle ‘L’Home Orquestra’, de Peyu.

Per a la darrera jornada de la Festa Major, el diumenge 22, s’han programat, a més de les firetes, una activitat de pesca, els espectacles familiars ‘La cigala i la formiga’ de Xip Xap i ‘Per un Instant’ de La Tresca i la Verdesca, els concerts de The Welcome Band i Cesk Freixas i, com cloenda, un castell de focs d’artifici.

Cal remarcar que tots els actes es desenvoluparan sota les mesures i protocols de seguretat i higiene vigents en el moment de la seva celebració. Les entrades per a concerts, espectacles i teatre, que són gratuïtes. Els empadronats podran sol·licitar entrades per l'aplicatiu informàtic a partir del dia 9 d’agost i la resta de públic a partir del dia 17, fins exhaurir les localitats. A més a més, a les persones empadronades se'ls ofereix la possibilitat de demanar-les presencialment del 9 al 13 d'agost, de 9.00 a 11.00 hores, a La Unió.

Les entrades seran limitades a l’aforament permès en cada espai. En els actes a les pistes, el públic es disposarà en taules i cadires de, com a màxim, quatre persones que recomanem que siguin del mateix nucli de convivència.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta